Wat is psychologisch psychologisch

door | maart 6, 2022

Wat is psychologisch Profiel?

Een van de onderliggende componenten van het psychologisch profiel van de mens is angst voor het onbekende.- conformiteit – angst voor afwijking of non-conformiteit. In termen van automatisering, is het angst voor technologie.

Veel mensen zijn bang voor computers of staan er ronduit vijandig tegenover. Sommige mensen hebben handel met computers, terwijl anderen er een hekel aan hebben en liever in de vrije natuur leven. Maar computers kunnen ook liefdevol zijn. Computers geven ons de prachtige mogelijkheid om te reizen en onszelf te vermaken.

Computers zijn liefde die taken gemakkelijker maken. Wanneer je onderweg bent, zet je gewoon je gsm op luidsprekers en praat je met je familie en kinderen. Op de zender kijkt u naar films en muziekvideo’s. Je kunt al het praten en luisteren doen wat je wilt, wanneer je maar wilt.

Je hebt controle over je omgeving. Het mooie van elektronica is dat je altijd kunt bepalen wat je wilt. U kunt de muziek aan hebben, en de film met u afspelen. U kunt dit allemaal doen zonder dat er iemand tussendoor komt. Dit geeft je meer vrijheid van tijd. Je kunt doen wat je wilt, wanneer je wilt.

Je bent in contact met je verleden. Het mooie van elektronica is dat je er informatie uit kunt wissen. Je kunt aantekeningen maken wanneer je maar wilt. Je kunt ze opschrijven en in je agenda zetten. Op deze manier vergeet u niets. U kunt uw leven georganiseerd en eenvoudiger houden.