Hoe tegels te verdelen

door | maart 6, 2022

Tegels bedrukken

In het geval dat u nieuw bent met tegelzetten, is de juiste volgorde voor het verdelen van tegels als volgt:

Rechtshandig: Het is de tegel die je gaat gebruiken voor de linkerkant eerst. U zet eerst een rail op de vloer, en dan lijnt u rechte tegels tot aan de rail aan de rechterkant.

Voorste: Zowel de zijkanten als de uiteinden van de tegels worden gesneden.

Tweede hand: Daarna lijnt u de tegels op de rechte lijnen.

Dit zijn eenvoudig de stappen over hoe tegels te verdelen – het is vrij gemakkelijk is het niet? Nu u de juiste volgorde kent, is de tweede stap om de tegels te verdelen het oplijnen van rechte getallen in elke hoek.

Neem de tijd om deze ene hoek goed te krijgen, en bijna al uw tegelwanden zullen op de juiste maat gesneden worden.

Als het verkeerde aantal tegels is gebruikt, zorg er dan voor dat u het juiste aantal tegels gebruikt. Om het aantal tegels te veranderen, verandert u het aantal door een aantal keer te veranderen. Als u bijvoorbeeld tien tegels had, moet u het aantal met vijf veranderen.

Stap #3: Tegels solderen

Voorkom dat er vormloze tegels onder uw oude tegels komen. Verwarm hiervoor de tegels met een soldeerbout op de heetste stand. Voeg wat dunne keramische afstandhouders toe om de tegels te beschermen tegen het soldeerproces.

Ze zullen heet zijn, dus daarom moet u wat opvulling bij de hand hebben, zodat u de tegels niet te strak aandraait en ze beschadigt.

U zult gebieden vinden, met name aan de onderkant van de tegels, die gaan Fontein van gedoe en dit is niet van plan om goed te werken met uw installatie.

Stap #4: Installatie

Plan het leggen van alle tegels vanuit het midden van de vloer naar buiten toe en naar boven toe, zodat u geen last krijgt van tegels die gaan knellen. Concentreer u op de knelpunten. Onthoud dat de meeste tegelformaten eigenlijk het beste zijn wanneer u ze op snijbreedte bekijkt.

Plaats ongeveer 5 dunne tegels in dat gebied, en dan nog een op ongeveer twaalf centimeter van de rand. Plaats nog eens twaalf centimeter van de volgende, enzovoort. Begin met het gebruik van een niveau om ervoor te zorgen ze zijn allemaal niveau.

U hebt minstens 1, 3 en 4 centimeter per tegel nodig, en dat is waar u mee moet werken. Begin met het plaatsen van de tegels, met behulp van een lint om ervoor te zorgen dat uw tegels op een lijn liggen. U moet in het midden beginnen.

Vergeet niet dat u neutrale lampen kunt gebruiken om de steen op te fleuren, het droogproces te versnellen, en om de look van voegmiddel te krijgen die u wilt. Probeer de kalk uit de buurt van uw voeg te houden, en spoel vervolgens het hele oppervlak.