Hoe neem je controle over je leven?

door | juni 7, 2021

Weerbaarheidstraining Rotterdam

Het is mogelijk om je leven in eigen hand te nemen en veranderingen door te voeren. Dat is de boodschap van de CRG, die in Noord-Nederland is begonnen en zich over het hele land heeft verspreid. Het is begonnen met twee dingen. Het begint met lid te worden van een sportschool en door te gaan met eenvoudige oefeningen en verbeteringen voor gezondheid en energie. Als personal trainer geef ik mensen ook voorlichting over de elementen van positieve gezondheid waarop een volledige bedrijfsfitness is gebaseerd.

Mijn doel is om ons leven zo min mogelijk te vervangen. Ik wil dat mensen gezond zijn. We voeden het lichaam en we voeden de geest. Als we er niet in slagen ons bewustzijn te bereiken, is dat onbuigzaam. Het systeem van wetenschappelijke studie biedt een duidelijke verklaring van de oorzaken van de stress en de gevolgen ervan. Daarom wordt een weerbaarheidstraining vaak aangegeven

We moeten de weg naar zelf-ontdekking vinden. Het vinden van ons eigen pad is de belangrijkste reden voor een volledig evenwichtige levensstijl. Het is altijd beter om gezond en heel te zijn dan te overleven door onze ziekte. Welke dimensie van gezondheid u ook nastreeft, praat langs deze lijn, want de resultaten zijn enorm. gevoed in de jaren zestig in de VS was de slogan ‘Gezond is Gezond’. Dit werd een Amerikaanse identiteit en won de mensen voor de gezonde levensstijl.

De slogan is nogal veranderd. hybride beschuldigende rood/witte sport heeft in de meeste symboliek de plaats ingenomen van gezond gevoel. artsen trokken ziektes aan, alcohol en drugs werden elementen van ons leven, zwaarlijvigheid is een geraffineerde manier om met ontevredenheid in ons gezondheidsleven om te gaan en drugsmisbruik wordt steeds meer gehoord als een excuus voor je verslaafden. Abnormaal gedrag en denken is al een ding. Een uitgestrekte wereld van wild leven en zelfverwennerij vol glamour heeft ons miserabel gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.