Coaching in Oosterhout

door | juni 5, 2021

Coach Breda

Wat ik doe als coach in Oosterhout

De verschillen tussen een goede en een geweldige coach zullen gebaseerd zijn op wat elk individu nodig heeft en hoe tijdsefficiënt hij of zij kan zijn in het bereiken van de doelen van mijn cliënt. Laat me kort vertellen wat ik doe als coach in Oosterhout voordat ik het heb over het soort coaches dat ik zie.

Als coach besteed ik buitengewoon veel tijd aan het welzijn van mijn cliënten. Elke grond die we hier voorstellen, doet dat omdat hij het welzijn van mijn cliënt bevordert, anders zouden we dit thema niet hebben. De individuele cliënt is ook een externe factor, alleen hangt het er vanaf hoe de cliënt ermee omgaat. Als coach in Oosterhout werk ik samen met jou aan dat benodigde gevoel van waardigheid en resultaat is jouw woord. Ik ben er om je persoonlijk op te bouwen op vele manieren.

Als coach weet ik dat er dingen in je leven gebeuren waar je geen controle over hebt. Om om te gaan met datgene waar je geen controle over hebt, werk ik met je samen om je inzicht te vergroten en te zoeken naar factoren waar je wel controle over hebt of die je kunt verbeteren. Het is dus belangrijk dat je je veilig en comfortabel voelt gedurende het hele coaching proces.

Ik help met zaken waarvan u denkt dat het tijdverspilling is zoals huishoudelijk werk en auto-onderhoud en u denkt dat het gemakkelijker is om alles zelf te kunnen doen. Dat is het niet maar het is niet de enige manier om weer op de rails te komen voor u. Ik kijk samen met u wat er in uw handen ligt. Ik bespreek met u andere manieren om uw tijd vrij te maken maar uiteindelijk gaat het erom wat u zelf kunt doen.

Ik help u bij het vinden van elk van uw zijn taken die u kunt delegeren aan andere mensen of die kunnen worden uitbesteed aan andere professionals. Dat helpt je om efficiënter met je tijd om te gaan. U zult een beter idee hebben van wat wel en wat niet uw verantwoordelijkheid is, en hoe u dat gemakkelijk kunt aanpakken.

De manier waarop ik met individuen werk is als een gids, een therapeut die delen van haar ervaring deelt om haar cliënt te helpen een beter inzicht in zichzelf te krijgen. Om haar te ondersteunen bij elke confrontatie en het delen van haar andere perspectief op situaties. Ik ondersteun haar in haar waarden ontdekking, ze heeft een geweldige tijd gedurende het werk en ze geniet ten volle.

Tegelijkertijd ben ik er om haar te coachen in het proces van het bereiken van haar doelen en om haar te steunen bij de uitdagingen. Ze is bijvoorbeeld haar eigen gedachten aan het creëren over wie ze is. In de toekomst zal ze ontdekken waar ze goed in is en wat voor haar niet natuurlijk aanvoelt. Regelmatige controles met haar over haar prestaties zullen haar in staat stellen door te gaan tot ze haar doelen bereikt.

Een van de grootste verschillen tussen goede coaching in Oosterhout en mensen die “geen coaching” doen is dat velen van hen bang zijn om te luisteren. Dus proberen ze te lezen wat ik schrijf aan mijn cliënt om de antwoorden te krijgen. Ze luisteren niet naar wat ik zeg dat goed voelt of wat ik doe om te krijgen wat ze willen. Dus krijgen ze dingen die zij willen en niet wat de cliënt nodig heeft.

Een cliënt had bijvoorbeeld zoveel vragen en wensen dat ik de coaching voorgoed wilde opgeven. Ik had het te druk en had veel te doen. Onze eerste sessie, vooral met mij, leek langer te duren dan nodig was en ik had het gevoel dat het haar niet veel zou helpen.

Omdat ik me voor haar inzette stelde ik op een gegeven moment de zeer moeilijke vraag “gaan mijn vragen mijn cliënt helpen een oplossing te krijgen?” Wel, het was niet gemakkelijk en ook niet overduidelijk. Toch zag mijn cliënt alles wat met carrière of zaken te maken had in haar leven. Ik was nogal verbaasd over haar. Het waren niet alleen haar waarden maar ook haar familierelaties waar ze mee te maken had. Het was een groot probleem! Ik moest niet vergeten haar te vragen of wat ze wilde datgene was wat ze dacht dat ze zou moeten hebben tot het punt van haar verwoede acties van het zoeken naar een alternatieve carrière of omdat ze in een carrièreDecision zat.

Ik heb veel geleerd van deze ervaring en van andere coaching waarmee ik persoonlijk heb gewerkt en het heeft me geholpen om duidelijker en positiever beslissingen te nemen en ik begon mensen te coachen door hen als “coachee” te zien, hoe ongelooflijk nuttig is dat!

Ik wil houden van wie ik coach. U zult het met me eens zijn dat ik daardoor de beste coaching heb gekregen die u kunt verwachten?

Door mijn coachingslessen herken ik bij iedereen de neiging om te klagen en onbewust uiting te geven aan gekwetstheid, teleurstelling of woede en dat is niet ongewoon, denk ik. Het lijkt erop dat we allemaal ons hart willen uithuilen omdat wij of iemand anders ons iets heeft aangedaan. En dat is niet erg of het ergste, want het heeft ons in staat gesteld om te groeien en ons leven op allerlei manieren die in eerdere tijden geen waarde hadden, dat kwam voort uit het zijn – hetzelfde met die tijden van strijd – het is een crue AppliedEquavier.

Lees meer:
Lifecoach Breda
HSP Coach Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.